Ciklų tikrinimo eliminavimas paskirstyto žinojimo netranzityviai logikai - Pliuškevičienė, Aida (Lietuvos matematikos rinkinys, 2008)
Sukonstruotas korektiškas ir pilnas beciklis sekvencinis skaičiavimas netranzityviai paskirstyto žinojimo logikai. Ciklų tikrinimo eliminavimui yra siūloma efektyvi refleksyvumo taisyklių specializacija. Pagrįstas išvedimų pateiktame skaičiavime baigtinumas.
Keywords: žinojimo logika; paskirstytas žinojimas; sekvencinis skaičiavimas; ciklų tikrinimas