Apie kai kurias dvigubas indukcijos pakeičiamumo sąlygas - Maliaukienė, Livija (Lietuvos matematikos rinkinys, 2008)
Nagrinėjamas dvigubos indukcijos aksiomos (ADI) su bekvantorine indukcine formule įrodomumas  adicinėje aritmetikoje, pašalinant [2] straipsnyje taikytą apribojimą. Pateikiama baigtinė aksiomų sistema, kurioje įrodoma ADI bei šių aksiomų įrodomumas su dviguba indukcijos aksioma.
Keywords: sekvencinis pirmos eilės predikatų skaičiavimas; aditinė aritmetika; dvigubos indukcijos aksiomos įrodomumas