Propozicinės intuicionistinės logikos sekvencijų įrodymo paieška naudojant klasikinės logikos skaičiavimą - Alonderis , Romas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2008)
Straipsnyje yra apibrėžtos primariškai ir alfa-primariškai redukuojamų propozicinės intuicionistinės logikos sekvencijų klasės. Parodoma kaip nustatyti šių sekvencijų įrodomumą intuicionistinės logikos skaičiavime naudojant efektyvesnį klasikinės logikos skaičiavimą.
Keywords: Glivenko teorema; klasikinis propozicinis sekvencinis skaičiavimas; intuicionistinis propozicinis sekvencinis skaičiavimas