Išvedimo paieška Hibridinėje logikoje - Aleknavičiūtė, Daiva; Norgėla, Stanislovas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2008)
Aprašoma sekvencinio skaičiavimo taktika hibridinei logikai H (@), visada užbaigianti darbą hibridinės logikos H (@) formulėms.
Keywords: hibridinė logika; sekvencinis skaičiavimas