Branduolinė regresija matricoms - Daniušis, Povilas; Vaitkus, Pranas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2008)
Šiame straipsnyje pasiūlytas branduolinės regresijos modelis, kai modelio įejimai yra matricos, pateiktas jo apmokymo algoritmas, pasiūlytas modelis empiriškai palygintas su tradiciniais modeliais.
Keywords: matriciniai įėjimai; branduoliniai metodai; regresija; klasifikavimas