Studijų raida Vilniaus universiteto Matematikos ir informatikos fakultete 1946–2008 metais - Verikaitė, Vitolda (Lietuvos matematikos rinkinys, 2008)
Straipsnyje apžvelgta fakulteto(ų) kaitos dinamika. Statistikos lentelės sudarytos remiantis absolventų sąrašais.
Keywords: Vilniaus universitetas; fakultetas; katedra; lentelė; specializacija; statistika