Garbės kanauninkas Jonas Katelė (1831–1908) - Jasiūnas, Henrikas; Verikaitė, Vitolda (Lietuvos matematikos rinkinys, 2008)
Skiriama kunigo Jono Katelės 100-osioms mirties metinėms.
Keywords: Katelė; Spudulis; užduotinas; uždavinynas; aritmetika