Faktorialų formulės ir kompiuterio pagalba - Sušinskas, Jurgis; Mačys, Juozas Juvencijus (Lietuvos matematikos rinkinys, 2008)
Faktorialų formulių  pavyzdžiu bandoma pademonstruoti, kaip mokinius būtų galima supažindinti su įprastiniu matematiko darbu naudojantis kompiuteriu.
Keywords: Sterlingo formulės; Robinso formulė; faktorialas; kompiuterio pagalba