Pusgrupių Josidos aproksimacijų asimptotiniai skleidiniai - Vilkienė, Monika (Lietuvos matematikos rinkinys, 2008)
Straipsnyje gauti pusgrupių Josidos aproksimacijų asimptotiniai skleidiniai. Buvo naudojamas metodas, pateiktas Bentkaus (2003) straipsnyje [2].
Keywords: pusgrupės; Josidos aproksimacijos; asimptotiniai skleidiniai; holomorfinės pusgrupės; konvergavimo greitis