Modifikuotosios L-funkcijos - Stankus, Eugenijus (Lietuvos matematikos rinkinys, 2008)
Darbe įrodytas funkcijos  Zk(s) = \prodp>2( 1 - (pk - 1)-s)-1 susijusios su Žordano aritmetine funkcija Jk(n) = nk\prodp|n (1 - 1/pk),  k ∈ N, analiziškumas srityje σ > 0, išskyrus paprastą polių taške  s = 1/ k su rezidiumuRk = 1/2k \prodp>2 (1 -p-1\1-(pk-1)- 1/ k.  Įrodant šį teiginį funkcija  Zk(s) užrašoma pavidalu Zk(s) = (1 - 2-ks)ζ(ks)Qk(s);  čia  ζ(s) yra Rymano dzeta funkcija, o funkcija Qk(s) – analizinė pusplokštumėje σ > 0.
Keywords: analiziškumas; apibendrintieji skaičiai,; dzeta funkcija; L-funkcija; rezidumas