Viena tolygaus pasiskirstymo moduliu 1 savybė - Kazakevičius, Vytautas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2008)
Rastas įdomus ryšys tarp Farey trupmenų ir tolygaus pasiskirstymo moduliu 1.
Keywords: Farey trupmenos; tolygus pasiskirstymas moduliu 1