50 metų Lietuvos matematikų draugijos konferencijoms - Kubilius, Jonas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2008)
Nušviečiama Lietuvos matematikų draugijos įkūrimo istorija. Trumpai apžvelgiama jos veikla.
Keywords: matematikų draudijos; matematikų konferencijos