Nelokaliųjų stacionariųjų kraštinių uždavinių Gryno funkcijos - Roman, Svetlana; Štikonas, Artūras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2008)
Straipsnyje tiriamos įvairių kraštinių uždavinių su nelokaliosiomis kraštinėmis sąlygomis Grynofunkcijos, lyginamos šių Gryno funkcijų savybės su klasikinių uždavinių Gryno funkcijų savybėmis.Pateikta keletas pavyzdžių.
Keywords: stacionarusis uždavinys; Gryno funkcija; nelokaliosios kraštinės sąlygos