Apie Šturmo ir Liuvilio uždavinio prijungtinių funkcijų sistemas - Pečiulytė, Sigita; Štikonas, Artūras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2008)
Šiame darbe nagrinėjamas Šturmo ir Liuvilio uždavinys su klasikine sąlyga kairiajame krašte ir keturių tipųnelokaliosiomis dvitaškėmis kraštinėmis sąlygomis dešiniajame krašte. Straipsnyje suformuluotos lemosapie pirmosios ir antrosios eilės prijungtinių funkcijų egzistavimą. Surastos šios funkcijos.
Keywords: Šturmo ir Liuvilio uždavinys; prijungtinės funkcijos; nelokaliosios kraštinės sąlygos