Funkcijų iš klasės Kn(E) Teiloro koeficientų įverčiai - Kirjackis, Eduardas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2007)
Darbe nustatomi funkcijų iš klasės Kn(E)  Teiloro eilutės koeficientų įverčiai. Minėtą klasę sudaro holomorfinės, normuotos vienetiniame skritulyje E funkcijos, kurių n-asis padalytas skirtumas nelygus nuliui.