Apie vieną Vronskio determinanto apibendrinimą - Kirjackis, Eduardas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2007)
Darbe nagrinėjamos savybės įvesto determinanto, kurio elementai yra įvairių eilių padalyti skirtumai.Nurodytas glaudus ryšys tarp šio determinanto, Čebyšovo sistemų ir diferencialinių lygčių.