Stirlingo formulės klausimu - Mačys, Juozas J. (Lietuvos matematikos rinkinys, 2021)
Aptariamas Stirlingo formulės išvedimo būdų natūralumas. Elementariai įrodomas labai tikslus formulėsvariantas, kurio santykinis tikslumas yra  1/(1260n5).