Efektyvus ciklų radimas multimodalinei KD45n logikai - Birštunas, Adomas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2021)
Darbe pateiktas sekvencinis skaičiavimas multimodaliniai logikai KD45n, kuris naudoja efektyvų cikų radimo mechanizm ą. Taip pat yra parodytas sekvencinio skaičiavimo αβ −KD45n maksimalus išvedimo medžio aukštis ir sudėtingumas atminties atžvilgiu.