Rakto apsikeitimo protokolas Braid grupės įvaizdžio lygmenyje - Tvarijonas, Povilas; Sakalauskas, Eligijus; Dosinas, Gediminas Simonas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2021)
Šiame darbe pateikiamas pagrindinis susitarimo protokolas ir siūloma jį taikyti „Braid“ grupėse. Vienas protokolo būdas yra pateisinamas.
Keywords: pagrindinis susitarimo protokolas; „Braid“ grupės