Funkcijų priklausomybės klasėms Kn(D) ir Qn(D) požymiai - Kirjatskis, Jevgenijus; Kirjackis, Eduardas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2021)
Darbe remiantis padalytais ir baigtiniais skirtumais apibrėžiamos holomorfiniu˛ srityje D funkcijų klasėsFn(D) ir Qn(D). Nagrinėjamos įvairios šių klasių funkcijų savybės, nustatyti funkcijų priklausomybėsminėtoms klasėms kriterijai.