Glaustines hiperkvadrikos - Navickis, Kazimieras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2007)
Šiame darbe nagrinėjamos (m, m + 1) tipo vėliavų pasiskirstymo Grasmano daugdaroje Gr(m, 2m + 2) glaustinių hiperkvadrikų tiesinės šeimos.
Keywords: Grasmano daugdara; vėliava; glaustinė hiperkvadrika