Apie vieno funkcionalo įvertį - Puriuškis, Gintaras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2007)
Nagrinėjamas funkcionalasinf(sup|f (i)(t)),čia supremumas imamas pagal i = 0, 1, 2, o infimumas pagal visas funkcijas iš KC2([0, 1]), tenkinančias kraštines sąlygasf (0) = 1,  f'(0) = 1,  f (1) = 0,  f'(1) = 0.