Substrato pasiskirstymo biokatalizinėje membranoje matematinio modelio analizė, apibrėžiant specialiąją funkciją - Krylovas, Aleksandras; Kulys, Juozas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2007)
Nagrinėjamas substrato pasiskirstymo biokatalizinėje membranoje matematinis modelis. Kai substrato koncentracija yra maža arba didelė, uždaviniui spręsti konstruojami asimptotiniai artiniai. Bendruoju atveju formuluojamas suderintos su asimptotiniais skleidiniais aproksimacijos uždavinys.