Apie ARCH procesų vienatį - Kazakevičius, Vytautas; Leipus, Remigijus (Lietuvos matematikos rinkinys, 2007)
Šiame darbe įrodome ARCH lygčių sprendinio vienatį esant išpildytoms sąlygoms, kurios yra silpnesnės negu kai kuriuose ankstesniuose darbuose.