Alternuojančiųjų atstatymo procesų centrinė ribinė teorema - Banys, Rimas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2007)
Suformuluota alternuojančių atstatymo procesų funkcinė centrinė ribinė teorema, kai darbo ir atstatymo periodai yra priklausomi, o šių periodų pasiskirstymo funkcijos atitinka tam tikrą reguliarumo sąlygą.