Glaustinis paraboloidas - Navickis, Kazimieras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2005)
Šiame darbe nagrinėjami paviršiaus aukštesnių eilių glaustiniai paraboloidai. Šie paviršiai leidžia vizualizuoti duotojo paviršiaus savybes jo taško aukštesnių  eilių aplinkose.
Keywords: paviršius; glaustinis paviršius; glaustinis paraboloidas