Signalų atpažinimas su skirtingomis koreliacinėmis matricomis taikant kvantinę logiką - Melnichenko, Gregory (Lietuvos matematikos rinkinys, 2005)
Parodyta, kad kvantinę logiką galima taikinti signalų atpažinimui su skirtingomis koreliacinėmis matricomis. Atpažinimo taisyklėje yra naudojama priimto signalo energija.