Atsitiktinių integralų trupmeninio Brauno judesio atžvilgiu aproksimacijos klausimu - Kubilius, Kęstutis (Lietuvos matematikos rinkinys, 2005)
Nustatytos sąlygos, kada stohastinis integralas pasirinktos trupmeninio Brauno judesio aproksimacijos atžvilgiu silpnai konverguoja į stohastinį integralą trupmeninio Brauno judesio atžvilgiu.