Empirinė centrinė ribinė teorema su svoriais silpnai priklausomiems procesams - Juodis, Mindaugas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2005)
Darbe įrodoma centrinė ribinė teorema empiriniams procesams silpnai priklausomiems dydžiams. Nagrinėjamas empirinis procesas normuotas standartinėmis svorio funkcijomis.