Matematikos dalyko studijų proceso tobulinimo aspektai Vilniaus kolegijoje - Saldauskienė, Jovita; Virkutis, Vytautas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2005)
Straipsnyje nagrinėjamos aktualios matematikos dalyko dėstymo, vertinimo strategijos problemos, aptariami studijų proceso tobulinimo aspektai, kompiuterių taikymo matematikos paskaitose ir pratybose tikslingumas. Atliktas Kolegijos I kurso studentų matematikos dalyko pažangumo lyginamasis tyrimas bei studentų nuomonės apklausa pagrindžia tolesnes studijų proceso tobulinimo kryptis.