Studentų valstybinių ir mokyklinių baigiamųjų matematikos egzaminų įvertinimų palyginimas su I ir II sesijų rezultatais VDU bei KTK - Rutkienė, Aušra; Augutienė, Elvyra (Lietuvos matematikos rinkinys, 2005)
Santraukos nėra.