Monotoniškųjų sekų metodo taikymas - Mačys, Juozas Juvencijus (Lietuvos matematikos rinkinys, 2023)
Nagrinėjamas monotoniškųjų sekų metodo (žr. [1], [2]) taikymas, aptariami jo tikslumo klausimai. Parodyta, kaip metodas taikomas dideliu tikslumu apskaičiuojant baigtines sumas, kai dėmenų skaičius didelis.