Apie kai kuriuos baigtinių poaibių erdvės kardinalinius invariantus - Praninskas, Gintaras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2005)
Čia įrodomi topologinės erdvės ir jos baigtinių poaibių erdvės su Vietorio topologija svorio, tinklinio svorio, tankio, charakterio ir pseudocharakterio sutapimas.