Apie išsigimusius ciklinius kodus - Skersys, Gintaras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2005)
Šiame straipsnyje pateikiame kriterijus, leidžiančius nustatyti, ar duotas ciklinis kodas yra išsigimęs. Tiriame išsigimusių ciklinių kodų savybes.