Diskreti ribinė teorema bendrosioms Dirichlet eilutėms kompleksinėje plokštumoje su pagerinta sąlyga - Macaitienė, Renata (Lietuvos matematikos rinkinys, 2005)
Pateikta diskreti ribinė teorema su pagerinta sąlyga bendrosioms Dirichlet eilutėms kompleksinėje plokštumoje tikimybinių matų silpnojo konvergavimo prasme.