Dvejetainė dzeta funkcija - Javtokas, Algirdas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2005)
Straipsnyje apibrėžiama dvejetainė dzeta funkcija. Suformuluojamos dvi teoremos, kuriose dvejetainė dzeta funkcija išreiškiama Heavisaido funkcija ir pratęsiama į sritį σ > α, kai 0 ≥ α < 1.