Bankroto tikimybė skirtingai pasiskirsčiusioms žaloms: geometrinio dėsnio atvejis - Bieliauskienė, Eugenija (Lietuvos matematikos rinkinys, 2011)
Nagrinėjamas diskretaus laiko rizikos modelis su skirtingai pasiskirsčiusiomis žalomis. Vertinama baigtinio laiko bankroto tikimybė, kai žalos pasiskirstę pagal geometrinį dėsnį, kurio parametrai kinta laikui bėgant. Taip pat nagrinėjami skaitiniai pavyzdžiai.
Keywords: diskretaus laiko rizikos modelis; baigtinio laiko bankroto tikimybė; skirtingai pasiskirsčiusios žalos; geometrinis skirstinys