Docento Boriso Voronkovo (1911 02 23–1987 05 06) šimtmečio jubiliejų minint - Merkys, Vytautas; Uždavinys, Romualdas; Verikaitė, Vitolda (Lietuvos matematikos rinkinys, 2011)
Boriso Voronkovo gyvenimo apžvalga, mokslinis darbas, visuomeninis darbas ir bibliografinis sąrašas.
Keywords: astronomija; matematika; mechanika; dangaus kūnai