Aleksandro Dambrausko naujosios trigonometrinės sistemos - Kalinauskaitė, Nijolė (Lietuvos matematikos rinkinys, 2011)
Pateikiamas Aleksandro Dambrausko požiūris į trigonometrinių funkcijų nusakymo galimybes per trigonometrinių linijų sistemas.
Keywords: trigonometrinės funkcijos; trigonometrinės linijos