Kramerio formulių taikymo klausimu - Apynis, Antanas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2011)
Šiame straipsnyje siūloma tam tikra Kramerio1 formulių [1, 2] modifikacija tiesinių lygčių sistemai spręsti. Taikant ją sumažėja skaičiavimų apimtis.
Keywords: tiesinių lygčių sistema; matrica; determinantas; tiesinis darinys; Kramerio formulė; sprendinys