Didėjančios funkcijos apibrėžimas - Vilkas, Robertas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2023)
Aptariami bendrojo didėjančios (mažėjančios, nemažėjančios, nedidėjančios) funkcijos apibrėžimo taikymo niuansai. Atsakoma į mokytojams rūpimą klausimą: ar funkcija gali būti didėjanti ne tik atvirame intervale?