Efektyvesnė laiko logikos sekvencijų įrodymo paieška - Alonderis, Romas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2022)
Šiame straipsnyje pateikiamas dalinis metodas leidžiantis gauti efektyvesnę sekvencijų įrodymo paiešką propozicinei tiesinio laiko logikai, naudojant ciklinį sekvencinį skaičiavimą. Šis metodas yra pagrįstas sintaksine sekvencijų transformacija į joms ekvivalenčias paprastesnes sekvencijas. Straipsnyje taip pat parodoma, kad kai kurios formulės gali būti pašalintos iš sekvencijų niekaip nepaveikiant jų įrodomumo.