Šturmo ir Liuvilio uždavinio su Robino ir dvitaške kraštinėmis sąlygomis asimptotinė analizė - Štikonas, Artūras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2022)
Mes analizuojame pradinį uždavinį ir gauname jo sprendinio asimptotinius skleidinius. Mes tiriame Sturmo ir Liuvilio uždavinį su su viena klasikine Robino tipo kraštine sąlyga ir kita dvitaške nelokalia kraštine sąlyga. Galiausiai gauname tikrinių reikšmių ir tikrinių funkcijų asimptotinius skleidinius.