Diskrečiojo Šturmo ir Liuvilio uždavinio su nelokaliosiomis kraštinėmis sąlygomis spektrinių kreivių ir grafų teorijos sąsajos. II - Vitkauskas, Jonas; Štikonas, Artūras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2021)
Šiame straipsnyje pristatomos sąsajos tarp diskrečiojo Šturmo ir Liuvilio uždavinio su nelokaliąja integraline kraštine sąlyga (poliai, kritiniai taškai ir spektrinės kreivės) bei grafų charakteristikų (viršūnės, briaunos ir veidai). Ankstesnis straipsnis buvo skirtas Sturmo ir Liuvilio uždaviniui su dvitaškėmis nelokaliosiomis kraštinėmis sąlygomis.