Palindromai mokykloje - Mačys, Juozas Juvencijus (Lietuvos matematikos rinkinys, 2021)
Straipsnyje aptariami įvairūs palindromai – žodžiai, sakiniai, skaičiai, daugianariai. Stengtasi parodyti, kad tema puikiausiai tiktų vidurinei mokyklai kaip tarpdalykinė ir suteiktų galimybę kūrybiškai pasireikšti mokiniams.