Eksperimentas mokant matematikos: pabėgimo kambarys - Mačėnaitė, Loreta (Lietuvos matematikos rinkinys, 2021)
Šiame straipsnyje pristatomas edukacinio pabėgimo kambario taikymas matematikos mokymosi procese.