Matematikos ir menų integracijos mokant nuotoliniu būdu galimybės - Elijio, Aistė; Goberytė-Meškauskienė, Agnė (Lietuvos matematikos rinkinys, 2021)
Pasaulinės sveikatos krizės kontekste nuotolinis ugdymas iš anksčiau retai naudojamo Lietuvoje tapo praktiškai visuotiniu, sukeldamas eilę iššūkių. Bandant atliepti į kai kuriuos iš jų, imtasi tyrinėti tarpdalykinės integracijos teikiamus privalumus, optimizuojant prie ekrano leidžiamą laiką, keliant susidomėjimą ir motyvaciją. Darbe nagrinėjama matematikos ir menų (dailės) integracija, mokant nuotoliniu būdu pagrindinėje mokykloje. Sukurta ir atlikta integruota pamoka 9 klasei, jos rezultatai bei mokinių refleksija atskleidžia tokio mokymo suteikiamas galimybes.