Vėrinių multiaibių statistikos dispersijos efektyvūs įverčiai - Karbonskis, Arvydas; Manstavičius, Eugenijus (Lietuvos matematikos rinkinys, 2021)
Nagrinėjama tiesinės statistikos, apibrėžtos atsitiktinių vėrinių multiaibėje, dispersija. Gauti tikslūs viršutinieji ir apatinieji įverčiai.