Tam tikrų laiko eilučių modelių įvertinimas, naudojant netiesinio mažiausiųjų kvadratų uždavinio metodologiją - Šimonytė, Virginija; Slivinskas, Vytautas (Lietuvos matematikos rinkinys, 1997)
Santraukos nėra.