Racionalios m-kampės paviršių skiautės - Karčiauskas, Kęstutis (Lietuvos matematikos rinkinys, 1997)
Straipsnyje pateikiamos dvi naujos daugiakampių skiaučių schemos. Jų privalumai, lyginant su jau žinomomis schemomis, yra šie: natūrali kombinatorinė kontrolinio tinklo struktūra; bazinės funkcijos tiesiškai nepriklausomos. Penkiakampėms skiautėms pateiktos dvi papildomos schemos.